Velkommen  
Profil & kompetencer
Referencer
CV
Kontakt
  Profil & kompetencer  
       


Profil

Jeppe Kjems er ejer af CU Engineering og specialist indenfor Critical Utilities til Farmaceutisk industri.  

Med uddannelse som Mejeriingeniør (M.Sc.) og Engineering Technology Management samt 25 års international erfaring, heraf 17 år indenfor farmaceutisk og bioteknologisk industri, har jeg erfaringer på alle niveauer fra produktion til topledelse.

Via min erfaring med forandrings ledelse fra forskelligartede organisationer, på tværs af kulturer og lande, er jeg i stand til at gøre en signifikant forskel i et projektforløb eller et hektisk produktionsmiljø. 

Mine personlige værdier er troværdighed, optimisme og livsenergi - og jeg lægger stor vægt på at gøre mål og drømme til virkelighed.

 

Kernekompetencer

Projektledelse
Jeg har en bred erfaring med alle faser af projektledelse af farmaceutiske projekter fra idé-koncept til gennemførelse og overdragelse.
Desuden har jeg mere end 20 års engineering erfaring med sanitært- og GMP kritisk design, tilsyn af projekter, deltaget i myndigheds- og leverandør audits. Projekt planlægning fra den tidlige start fra idé over conceptual design & basic design, til validerings planer, detailed design, implementering og validering.
Erfaring med projekt budgetansvar på over DKK 100 millioner.

Subject Matter Expert
Subject Matter Expert jævnfør ”Risk Based Validation”.

Mange års international erfaring med Critical Utilities på alle niveauer fra fabriksgulvet til topledelse. Peer Review’er, Clean Utility specialist hos Novo Nordisk A/S, samt international og national CU foredragsholder (International Society of Pharmaceutical Engineering ISPE, Farmaceutiske Vandsystemer DK, R-3 og DTU).

Procesoptimering
Som følge af Novo Nordisk fokus på miljø og bæredygtig produktion, har der vist sig mange signifikante besparelses muligheder med vand og energi - de fleste med attraktive tilbagebetalingstider. 

Mikrobiologisk uddannelse
Min mikrobiologiske baggrund kombineret med teknisk erfaring har ofte vist sig af afgørende betydning i forbindelse med trouble shooting ved ”Out Of Specifications” og udførelse af ”Failure Investigations”. 


Øvrige kompetencer

  • Clean Utility specialist i Novo Nordisk A/S med globalt ansvar for DFP CU teknologi netværk samt support af CU produktionsenheder. Produktioner, der skal være i compliance med de europæiske sundhedsmyndigheder (EMEA), amerikanske FDA, samt den japanske- og kinesiske Pharmacopiea.
  • Gode lederevner og stor erfaring med linieledelse (op til 40 ingeniører) indenfor forskellige tekniske områder såvel projektledelse som projekt komiteer.
  • Godt strategisk overblik og forretningsforståelse.

CU Engineering er et enkeltmands firma, der samarbejder i et netværk af rådgivere, hvilket giver stor fleksibilitet med hensyn til projektleverancer. CU-Engineering har stærke kompetencer indenfor proces- og udstyrsdesign, proces automation, udstyr og system installation, opstart og kvalificering (DQ/IQ/OQ/PQ).

 

 

    
     Kernekompetencer:


 
 
  CU Engineering - Ydervang 11 - 3460 Birkerød - 42 40 11 09 - jk@cu-engineering.dk   Frivillige projekter